Odoo Jobs @ Abstractive

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Word jij onze volgende collega?

Business consultant

ERP Business C​onsultant

Abstractive zoekt een business consultant om mee te groeien met het bedrijf! Jouw toekomstige rol bestaat erin projecten voor onze klanten te begeleiden als functioneel Odoo expert. Je wordt de contactpersoon voor zowel jouw klanten als je collega ontwikkelaars. Je begeleidt de klant en het technische team van intakegesprek tot eindoplevering.

Door regelmatig overleg en workshops, breng je de behoeften, bestaande processen en systemen van de klant in kaart. Je adviseert de klant om op een zo goed mogelijke manier gebruik te maken van onze software. 

Lees meer

Sfeerbeeld Abstractive

Full Stack Software Engineer

Odoo is een succesvolle suite van business software en helpt ondernemingen om zowel front- als backoffice processen te automatiseren. In je toekomstige rol zal je Odoo op maat van onze klanten uitbreiden om hun gebruikerservaring naar het volgende niveau te tillen.

Je werkt samen met het team aan robuuste kwaliteitsvolle software-oplossingen die volgens de regels van de kunst ontwikkeld worden, met andere woorden: werk waar je trots op kan zijn. Je krijgt de kans om bij te dragen aan het open source ecosysteem van Odoo.

Lees meer