Onze realisaties en tevreden klanten

Abstractive heeft reeds diverse doelgerichte oplossingen bedacht voor zowel kleine start-ups als grote Belgische en internationale bedrijven. Daarbij staan efficiëntie, essentie, technologie en probleemoplossend als kernwaarden telkens centraal.

Getuigenissen

Odoo afbeelding en tekstblok

Havenbedrijf Gent

Havenbedrijf Gent zocht een oplossing om hun CRM doeltreffender te beheren. Zij beschikten reeds over een softwarepakket, maar gebruikten dit niet optimaal. Via consultancy heeft Abstractive hen geholpen flexibeler te werken en meer waarde te halen uit hun bestaande technologie.
Hun ervaring met Abstractive?

“Als projectleider heb ik een zekere IT-kennis, maar gaat een uitgebreide en gedetailleerde technische uitleg van bepaalde consultants mij veel te ver. Bij Lode daarentegen, merkte ik direct hoeveel kennis hij heeft, terwijl hij het mij in mensentaal kon uitleggen. Hij is een aangenaam en professioneel persoon waaraan ik al mijn vragen kon stellen. Tijdens onze sessies zijn we tot veel nieuwe inzichten gekomen, omdat hij proactief meedacht en met frisse ideeën kwam. Hij speelde daar flexibel op in, door onze oplossing gedurende het proces aan te passen. Bovendien heeft hij het project volledig binnen de vooraf afgesproken timing afgerond. Een vlotte samenwerking met een vernieuwende aanpak!”

Els Verfaillie – Havenbedrijf Gent

MoveteX

“Toen ik Lode leerde kennen en hij mij meer over hun business vertelde, had ik direct een goed gevoel. Als softwarebedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in algoritmes, terwijl Abstractive zich richt op de frontontwikkeling van software. We vullen elkaar dus perfect aan en zijn dan ook een samenwerking begonnen. Dat bleek direct een groot succes, want nu kunnen we de klant een compleet pakket aanbieden. Ze zijn zeer flexibel en gedreven in hun vak. Als je je probleem aan hen uitlegt, denken ze proactief mee en proberen ze je uit te dagen om echt tot de essentie te komen. Zo leveren zij kwalitatieve oplossingen, die ze constant optimaliseren.”

Ken De Norre - De Groof – MoveteX (Zottegem)

Ken De Norre - De Groof
Odoo afbeelding en tekstblok

RSVK De Woonkoepel

“Ik ben allesbehalve een computerman, maar dat maakt voor een samenwerking met Abstractive niet uit. Ze kunnen overschakelen op mensentaal en dat werkt zeer aangenaam. Op iedere complexe vraag hebben ze een antwoord, omdat ze exact weten waar ze mee bezig zijn. Een probleem benaderen ze vanuit een ander perspectief en ze blijven voorstellen uitwerken tot je tevreden bent. Oplossingen op maat, die je niet zomaar op de markt kan vinden. Dat maakt hen ook zo sterk.”

Francis Teughels - RSVK De Woonkoepel VZW (Ternat)