Eenvoudig je webshop starten

… met het e-commerce platform van Odoo

Ben je van plan om je online activiteit uit te breiden en wil je een webshop starten? Dan is Odoo de ideale software voor jouw KMO. Niet alleen is het erg eenvoudig in gebruik, je kan er ook geweldige productpagina's mee ontwerpen. Het is daarnaast erg mobielvriendelijk. Dit laatste is erg belangrijk in tijden waarin steeds meer mensen hun mobiele apparaat gebruiken om op het internet te surfen en aankopen te doen.

Een webshop starten in no-time

Met Odoo is het mogelijk om moeiteloos originele ontwerpen voor jouw productpagina's te maken. Je kan hierdoor je bedrijf op een unieke manier tonen. Via de gebruikersomgeving zijn deze vervolgens eenvoudig aan te passen. Het is een kwestie van klikken en slepen om de verschillende productgegevens op de juiste plaats te zetten. Zo worden deze weergegeven zoals jij dat wil, volledig passend bij de stijl van je bedrijf.

Meer dan alleen een online winkel

Het draait bij een webshop starten niet alleen om de uitstraling van je online winkel, maar ook om een gebruiksvriendelijke afhandeling van de orders. Zonder goede opvolging hiervan wordt je webshop geen succes. Odoo biedt daarom een compleet e-commerce platform. Zo wordt je voorraad automatisch aangepast en kan je makkelijk je verkoop bijhouden via rapportages. Ook deze kunnen eenvoudig aan jouw wensen worden aangepast.

 


De klant kan op zijn beurt de bestelling terugvinden door in te loggen op jouw website en zo o.a. de bestelstatus bekijken en zijn factuur inzien en downloaden.

Vrijblijvend advies op maat

Het e-commerce platform is maar één van de vele mogelijkheden van Odoo. Het heeft tal van functionaliteiten die we kunnen uitbouwen en aanpassen aan je noden, wensen en technologie. Een zeer gebruiksvriendelijke software voor KMO’s, zowel B2B als B2C, om alles nauwkeurig op te volgen. Denk hierbij aan een CRM-systeem en ERP softwarepakket. Neem daarom contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS

Verhoog je productiviteit

Ontdek de overige functies en mogelijkheden van Odoo

Meer informatie