Klantbeheer software

… op maat van jouw onderneming

Ben je op zoek naar een manier om je zakelijke relaties met klanten te beheren en de omzet van je bedrijf te verbeteren? Kies dan voor de klantbeheer software van Odoo. Hierin wordt de klant centraal gesteld en heb je alle tools beschikbaar om deze vanaf het eerste moment te bedienen. Ontdek snel de vele voordelen van dit uitgebreide CRM-systeem.

Bereik meer met klantbeheer software

Klantbeheer software (ofwel CRM-software) wordt gebruikt om je klantenbestand centraal op te slaan en te gebruiken. De kracht van een CRM-systeem ligt in het inzichtelijk maken van analytische processen, de kennis van je klantenbestand te verhogen en het sneller kunnen schakelen met je relaties. Door de data hierin up-to-date te houden beschik je altijd over accurate en actuele informatie over je klanten. Dit draagt vervolgens weer bij aan een beter verkoopresultaat.

Volg leads en pak kansen in realtime overzichten

Odoo automatiseert je verkoopprocessen zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Volg contacten, belangrijke deals en bekijk alle interacties met klanten. Blijf up-to-date met realtime cijfers door dashboards en rapporten te maken die afgestemd zijn op jouw wens. Zo weet je precies hoe je presteert in vergelijking tot je maandelijkse doelen.

 

Blijf in contact met je klanten

Krijg snel een overzicht van wat er zich afspeelt binnen je team. Zie precies wanneer een collega een oproep logt of een bericht stuurt. Deel eenvoudig ideeën en bestanden en blijf altijd up-to-date over je klanten. Odoo zorgt ervoor dat je perfect in kan springen op de wensen van je relaties én dat je deze niet uit het oog verliest. De CRM-module is daarnaast naadloos te integreren met allerlei andere Odoo apps, zoals de ERP-module en het e-commerce systeem.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het CRM-systeem van Odoo? Neem dan contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS


Verhoog je productiviteit

Ontdek de overige functies en mogelijkheden van Odoo

Meer informatie