Doe meer zaken in minder tijd

… met het ERP softwarepakket van Odoo

Ben jij ook meer bezig met de administratie van je onderneming dan deze te laten groeien? Facturen in spreadsheets maken en vervolgens weer moeten invoeren in een ander programma om deze te kunnen opvolgen? Met het ERP softwarepakket van Odoo is dit verleden tijd. Hiermee kan je je niet alleen meer richten op de groei van je bedrijf, maar het maakt je leven ook een stuk makkelijker.

Wat is ERP precies?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP software wordt gebruikt ter ondersteuning van je bedrijfsprocessen. Het verhoogt de productiviteit van je bedrijf, beheerst de kosten en laat je efficiënter zaken doen. Door alles centraal te beheren wordt je organisatie effectiever, sneller en flexibeler. Een goed ERP systeem heeft als voordeel dat:

  • de productiviteit stijgt;

  • informatie overal beschikbaar is;

  • er minder dubbel werk wordt gedaan;

Gegevens hoeven maar een keer in een ERP systeem te worden opgeslagen. Een ingevoerde bestelling zal door het systeem direct worden verwerkt tot een inkooporder en bij gebrek aan opvolging hiervan zal er automatisch een bericht volgen. Het is daarnaast mogelijk om dit systeem overal ter wereld te gebruiken, op deze manier is informatie altijd en overal beschikbaar.Waarom kiezen voor Odoo?

Odoo heeft meer dan 25 bedrijfsapplicaties in een ERP softwarepakket gestopt. Van facturatie tot verkoop en van voorraadbeheer tot boekhouding, alles wat je onderneming nodig heeft vind je in dit pakket. De modules werken vlekkeloos samen en zijn eenvoudig te gebruiken. Dankzij het opensource-model van Odoo hebben ze met duizenden ontwikkelaars en business-experts in slechts een paar jaar honderden apps weten te maken.

Vrijblijvend advies op maat

Het ERP softwarepakket is maar één van de vele mogelijkheden van Odoo. Het heeft tal vanfunctionaliteiten die we kunnen uitbouwen en aanpassen aan al je noden en wensen. Denk hierbij aan een CRM-module en e-commerce systeem. Neem daarom contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS

Verhoog je productiviteit

Ontdek de overige functies en mogelijkheden van Odoo

MEER INFORMATIE