Jouw softwareconsultant voor strategisch ICT-advies

Om je strategisch ICT-advies te kunnen geven, willen we eerst een duidelijk beeld creëren van je huidige en gewenste situatie. We bespreken je uitdagingen en achterhalen de  essentie door vanuit een ander perspectief naar je bedrijf te kijken. Want enkel op die manier kunnen we een gepaste oplossing vinden.

Daarnaast analyseren we de hoofdvereisten waaraan je bedrijfssoftware moet voldoen. Als partner van Odoo maken we daarbij gebruik van de GAP-analyse. Vervolgens bekijken we je huidige software en manier van werken, om te bepalen of je technologie geoptimaliseerd kan worden of dat je nood hebt aan een nieuw softwarepakket. In het laatste geval adviseren we je omtrent de keuze tussen standaardsoftware of software op maat, commerciële of open source software en de aankoop of leasing van software. Software moet namelijk passen bij je werkwijze en op een juiste manier geïntegreerd worden in je bedrijf.

Wist je dat we als softwareconsultant niet enkel adviseren, maar ook standaardsoftware van Odoo aanpassen of software voor bedrijven op maat bouwen en implementeren? Gedurende dit hele proces word je stap voor stap door ons begeleid en bij elke fase blijven we jouw adviserende partner.


Meer informatie over Odoo  

Wens je strategisch ICT-advies over jouw toekomst?


Contacteer ons