Abstractive is jouw partner voor software op maat en consultancy

Abstractive ontwikkelt en implementeert software op maat en ondersteunt bedrijven in dat proces. We schrijven compleet nieuwe softwarepakketten of passen bestaande technologie aan, om zo een oplossing te bieden voor een bedrijfsprobleem. KMO’s helpen we efficiënter te werken en hun klanten beter te bedienen via allerhande webtools en ERP-systemen. Ondernemers die een digitale business willen uitbouwen, bieden we een online platform die hun klanten kunnen gebruiken. 

Het is onze missie om bedrijven te begeleiden bij de overgang van menselijke naar automatische intelligentie, om hun inkomsten veilig te stellen in de toekomst. Daarnaast ondersteunen we ondernemers bij het uitbouwen van hun digitale business.

Onze kernwaarden


 

Efficiëntie


Abstractive streeft naar maximale efficiëntie, zowel intern als voor onze klanten. Dat doen we door repetitief werk uit te laten voeren door computers, die betrouwbaarder en preciezer zijn dan mensen. Zo gebruiken we menselijke intelligentie wanneer het écht een toegevoegde waarde levert.


Technologie


Binnen Abstractive staat technologie centraal. Zowel op vlak van softwareontwikkeling als consultancy. Om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden, leveren we tevens hardware in samenwerking met onze partners.

Essentie


Eerst luisteren we zeer goed naar wat de klant ons vertelt en welk probleem hij of zij zelf heeft geconstateerd. Vervolgens gaan we nog een stap verder, door de essentie van dat probleem te achterhalen. Alleen zo kunnen we een gepaste oplossing aanbieden en een maximale toegevoegde waarde leveren.

Probleemoplossend


Problemen in bedrijven lossen we op door middel van technologie en consultancy. Daardoor wordt de focus en voldoening van werknemers gemaximaliseerd en worden menselijke fouten geminimaliseerd.

Toekomstgericht


We ontwikkelen niet alleen een oplossing voor het heden, maar spelen ook in op zaken die zich in de toekomst zullen voordoen. Daarbij houden we rekening met de brede context van de klant, waarin verschillende afdelingen, klanten en prospecten een rol spelen. We denken proactief mee met de klant en brengen frisse ideeën aan. 

Persoonlijk


Persoonlijk contact en flexibiliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. We kunnen op ieder moment snel handelen en inspelen op veranderende factoren tijdens het proces.


Wil je achterhalen wat de onderliggende essentie is van jouw bedrijfsprobleem?

Dan komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek!

Plan een afspraak